Dakveiligheid 2016-11-12T11:20:50+00:00

Dakveiligheid

Als wij werken aan uw daken staat veiligheid voorop; zonder veilig werken is kwaliteit niet te garanderen. Er zijn veel wettelijke regels, richtlijnen en veiligheidsvoorschriften die werken op daken reguleren. En wij zorgen dat deze worden nageleefd, uitgevoerd en geëvalueerd door gebruik van zowel standaardoplossingen als maatwerk, permanent of tijdelijk.

Ons assortiment veiligheidsproducten en -oplossingen is veelomvattend en wordt regelmatig uitgebreid. Door innovatie, nieuwe ontwikkelingen en het verbeteren van bestaande mogelijkheden. U kunt daarbij denken aan fysiek zaken als toetredingen en loopbruggen of verankeringspunten of evacuatieapparatuur.

De door ons gebruikte materialen worden uit eigen magazijn geleverd en vakkundig door ons geïnstalleerd. Op deze pagina vindt u een overzicht van ons hele assortiment.

[/fusion_builder_column_inner]

Waarom dakveiligheid bij Dakfocus?

Voor aanvang van het werk zorgen wij voor een deugdelijke veiligheid.  Als deze niet is te realiseren door gebruik van de aanwezige voorzieningen dan zullen deze moeten worden aangebracht. Als u ons deze voorzieningen laat verzorgen weet u zeker dat ze de kwaliteit van de werkzaamheden ten goede komen en voorkomt u extra kosten.
Voor een onderhoudscontract op veiligheid wordt er een inspectie uitgevoerd (0-meting) zodat wij beiden precies weten wat de stand van zaken is. Vervolgens wordt er een plan gemaakt voor aanbrengen en onderhoud van de voorzieningen. Zodat veilig werken mogelijk is. Altijd.
Verschillende partijen voor veiligheid en onderhoud levert extra werk op voor beide partijen. Overleg, tijdverlies en controles. Door beide in één hand te leggen weet u zeker dat er geen discussie is over voorzieningen, kwaliteit en hoe die elkaar beïnvloeden. Een betrouwbare leverancier is dan een hele geruststelling.
Maak nu een afspraak

Neem maatregelen voor dat het te laat is.

Uw eigen veiligheid en die van iedereen die voor onderhoud, inspectie of oplevering op uw daken komt garanderen is niet ingewikkeld.
Maak nu een afspraak